Vuoden 2023 sähköpyörät

Keväällä 2023 löytyy varastostamme uusia sähköpyöriä. Esimerkiksi Norjan suosituin sähköpyörä tulee uudessa vuoden 2023 mallissa sekä paljon muita urheilullisia sähköisiä maastopyöriä kovaan maastoon. Muista ennakkotilata suosikkisi jo nyt!

jasonurban2023.webp

Momas Jason Urban 2023


Täydellinen monitoimipyörä

Testivoittaja ja Norjan myydyin sähköpyörä tulee nyt uudessa 2023-versiossa. Maastopyörän toimintasäde on jopa 100 kilometriä ja se sopii yhtä hyvin teille, maastoon kuin polkuajoon.

Jason Urban 2023 on täydellinen, monipuolinen ja erittäin edullinen sähköpyörä. Lue lisää Momas Jason Urban 2023 sähköpyörästä.

jason-urban-hvit_side_hoyre__01.jpg

 

Momas Jason Urban+ 2023


Voimakas ja luotettava

Momas Jason Urban+ on valmistettu laadukkaista komponenteista, kuten Shimano-vaihteista, Samsungin litiumakusta ja Momasin tehokkaasta keskelle asennetusta 80 Nm:n kampimoottorista. Moottori on kehitetty pohjoismaisiin oloihin, joissa tarvitset paljon voimaa rinteissä, mutta silti moottorin, joka kestää lunta, sohjoa, sadetta ja lumimyrskyä. Lue lisää Momas Jason Urban+:sta täältä.

aurora-rod_side_hoyre.jpg

 

Momas Aurora 2023

Täydellinen kaupunkipyörä

Jos etsit todella laadukasta naisten sähköpyörää, on Momas Aurora se jota etsit.Tämä sähköpyörä on erittäin helppokäyttöinen ja kuljettaa helposti ympäri kaupunkia, mutta 100 kilometrin kantamansa ansiosta myös pidemmillä matkoilla. Lokasuojat, laukkutelineet ja mukava istuin tekevät Aurorasta optimaalisen kaupunkipyörän, mutta hyvin harkitun jousitushaarukan ansiosta se viihtyy myös soralla, metsäteillä ja epätasaisessa maastossa. Lue lisää Momas Aurora 2023 -sähköpyörästä täältä.

momas-ultimate-ananda_gra_anbefaler.jpg

 

Momas Ultimate 2022

Ylivoimainen maastopyörä

Ultimate on täydellinen maastopyörä, jossa on paljon tehoa ja laadukkaita komponentteja ja kantama jopa 140 kilometriä (!). Se äänestettiin vuoden 2022 parhaaksi Befalerin sähköisten maastopyörien testissä. Maastopyörällä oli erittäin vaikuttava kiipeilykyky ja se sai pluspisteitä hyvästä kantamasta. Lue lisää Momas Ultimate 2022 -sähköpyörästä täältä.

 

Valitse sinulle sopiva runko:

S sopii sinulle, joka olet 145 – 160 cm
M sopii sinulle, joka olet 160 – 175 cm
L sopii sinulle, joka olet 175 – 190 cm
XL sopii yli 185 cm pitkille

Jos mikään näistä sähköpyöristä ei vastaa tarpeitasi, meillä on useita muita malleja, joista valita.