Maksuvaihtoehdot

Kun tilaat verkkokaupasta, voit maksaa: 

  • Klarnan maksuvaihtoehdot
  • Visa
  • Mastercard 

Klarna tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja

Maksa tavarat vasta, kun tilaus on lähetetty, tai jaa ostos hallittavissa oleviin eriin.

Maksa myöhemmin

Voit maksaa 30 päivän kuluessa, kuukauden lopussa tai muutaman kuukauden kuluttua. Maksuaika alkaa, kun tilaus lähetetään. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla tuotetta rauhassa ennen päätöksentekoa. Lue lisää täältä.

Pilko maksu eriin

Jakamalla maksun voit jakaa kustannukset jopa 36 kuukaudelle. Voit räätälöidä maksusuunnitelman tarpeidesi mukaan. Rekisteröitymistä tai luottohakemusta ei tarvita. Lue lisää täältä.

Maksa tässä ja nyt

Klarnan avulla maksat maksun yhdellä kertaa. Rahat vähennetään pankkitililtäsi tai pankkikortiltasi 1-2 päivää tilauksen käsittelyn jälkeen. Voit aina tarkastella ja hallita ostoksiasi Klarna-sovelluksessa. Lue lisää täältä. 

Kuukausilasku

Kuukausilaskulla kerätään kaikki Maksa myöhemmin -ostoksesi yhteen laskuun, jonka eräpäivä on kuukauden lopussa. Lue lisää täällä. 

Maksuvaatimukset

Myyjä voi vaatia maksua tavaroista siitä hetkestä alkaen, kun myyjä on lähettänyt ne ostajalle. Jos ostaja maksaa luotto- tai pankkikortilla, myyjä voi varata ostohinnan kortille tilausta tehdessään.

Luottokortti on maksukortti, joka on laadittu siten, että ostos tehdään erissä siten, että luotonantaja (luottokorttiyhtiö) lähettää kortinhaltijalle laskun, jossa pyydetään maksamaan maksu. Pankkikortti on tiliin liitetty maksukortti. Kun korttia käytetään, käyttäjän tiliä veloitetaan ja summa siirretään maksunsaajan tilille.

Jos maksu suoritetaan luottokortilla, sovelletaan luotto-ostoja jne. koskevaa lakia.