Keitä olemme?

E-Wheels Europe AB

Keitä olemme?

E-wheels Europe AB on Pohjoismaiden suurimpia pienten sähköajoneuvojen jälleenmyyjiä. Oman E-wheels tuotesarjamme ja Momas-merkin lisäksi myymme esimerkiksi VSETT- ja Kaabo-merkkien sähköajoneuvoja.

Tavoitteenamme on tarjota laaja valikoima kaikentyyppisiä sähköajoneuvoja laadukkailta valmistajilta mahdollisimman alhaisella hinnalla. Meillä on monen vuoden kokemus alalta, ja haluamme tuoda monipuolisen osaamisemme Norjasta kaikkialle Pohjoismaihin.

Saat apua nopeasti omasta työpajastamme, jos ostamasi tuotteen kanssa on ongelmia. Meillä on kiinteät toimitussopimukset ja toimitamme PostNordilla ja DHL:llä koko maahan. Tavoitteenamme on tehdä sähköajoneuvojen ostamisesta verkossa edullista, turvallista ja nopeaa.

 Katso meidän sähköpyöriämme 

Katso meidän sähköpotkulautojamme

 

Historiamme

E-Wheels Norge AS (aiemmin Airwheel Norge AS) perustettiin vuonna 2014 Drammeniin. Yrityksen pääpaino oli EUC- eli "Unicycles"-ajoneuvojen eli henkilöliikenteessä käytettävien itsetasapainottuvien ajoneuvojen myynnissä. E-Wheels toi nämä tuotteet Norjan markkinoille yhtenä alan ensimmäisistä toimijoista.

Seuraavina vuosina E-Wheels on osoittanut hyvää kasvua. Ajoneuvojen kysyntä on kasvanut, ja E-Wheels sen mukana. Kun sähköpotkulautoja koskeva lainsäädäntö muuttui Norjassa vuonna 2018, markkinat siirtyivät vähitellen EUC-ajoneuvoista hyödyllisempiin ja helppokäyttöisempiin sähköajoneuvoihin. Samaan aikaan myös kiinnostus sähköpotkulautoja kohtaan kasvoi merkittävästi. E-Wheels seurasi tätä kehitystä ja on nyt yksi Norjan suurimmista sähköpotkulautojen jälleenmyyjistä. Olemme saavuttaneet vankan aseman sähköpyörämarkkinoilla. 

E-Wheels Europe AB perustettiin itsenäiseksi yritykseksi vuonna 2020,  jotta voimme tarjota samoja tuotteita ja palveluja asiakkaille kaikkialla Euroopassa Göteborgissa sijaitsevasta pääkonttoristamme käsin.

Om oss - SE.jpg

 

Tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelu