Keitä olemme?

E-Wheels Europe AB

Keitä olemme?

E-wheels Europe AB on Pohjoismaiden suurimpia pienten sähköajoneuvojen jälleenmyyjiä. Oman E-wheels tuotesarjamme ja Momasin lisäksi meillä on yksinoikeus myydä Kaaboa kaikkialla Pohjoismaissa, Zeroa Tanskassa ja Norjassa sekä Airwheeliä, Gotwayta ja Kingsongia Norjassa.

Tavoitteenamme on tarjota laaja valikoima kaikentyyppisiä sähköajoneuvoja laadukkailta valmistajilta mahdollisimman alhaisella hinnalla. Meillä on monen vuoden kokemus alalta, ja nyt tuomme mukanamme Norjassa kehittämämme suuren osaamisen koko Pohjoismaihin.

Meillä on oma työpaja, joten voit saada nopeasti apua, jos tuotteen kanssa olisi ongelmia. Meillä on kiinteät toimitussopimukset ja toimitamme PostNordilla ja DHL:llä koko maahan. Tavoitteenamme on, että sähköajoneuvojen verkkoasiointi olisi asiakkaillemme kohtuullista, turvallista ja nopeaa.

Historiamme

E-Wheels Norge AS (aiemmin Airwheel Norge AS) perustettiin vuonna 2014 Drammeniin. Yrityksen pääpaino oli EUC- eli "Unicycles"-ajoneuvojen eli henkilöliikenteessä käytettävien itsetasapainottuvien ajoneuvojen myynnissä. Yhtenä alan ensimmäisistä toimijoista E-Wheels toi nämä tuotteet suurelta osin Norjan markkinoille.

Seuraavina vuosina E-Wheels on osoittanut hyvää kasvua, ajoneuvojen markkinat kasvoivat ja E-Wheels sen mukana. Kun sähköpotkulautoja koskeva lainsäädäntö muuttui Norjassa vuonna 2018, markkinat siirtyivät vähitellen EUC-ajoneuvoista näihin ajoneuvoihin, jotka olivat suuremmassa määrin hyödyllisempiä ja helppokäyttöisempiä. Kiinnostus sähköpotkulautoja kohtaan kasvoi myös merkittävästi tänä aikana. E-Wheels seurasi näitä suuntauksia, ja se on nyt yksi Norjan suurimmista sähköpotkulautojen jälleenmyyjistä, ja se on myös saavuttanut vankan aseman sähköpyörämarkkinoilla. E-Wheels voi viitata yrityksen vankkaan kasvuun viime vuosina.

Vuonna 2020 E-Wheels Europe AB perustettiin itsenäiseksi yritykseksi, jotta se voi tarjota samoja tuotteita ja palveluja asiakkaille kaikkialla Euroopassa Göteborgissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin.

Lager_LS.jpg

 

Tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelu