Sähköpotkulaudat

Loading image...

Sähköpotkulaudat

Filter

Hinta (EUR)

0
3399
0
3399

Valmistaja

Laillinen

Nimellinen moottoriteho

Optimaalinen kantama (km)

0
160
0
160

Vaimennus

Jarrutusjärjestelmä

IP-taso

Tuotteet:19

Sähköpotkulauta kulkuvälineenä on monia etuja. Saavut nopeasti ja sujuvasti, se vie vähän tilaa ja kulkee mukana julkisilla kulkuneuvoilla. Ja mikä tärkeintä, niitä on hauska ajaa!

Meiltä löydät sähköpotkulaudan kaikkiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin, niin maastoon kuin kaupunkiajoon. Valitse yksi tuotemerkeistä, kuten E-Wheels, Kaboo, Zero tai Vsett, niin saat sähköpotkulaudan valmiina uusiin haasteisiin.

 

Mikä on sähköpotkulauta?

Sähköpotkulauta eroaa tavallisesta potkulaudasta, kuten nimestä voi päätellä, sillä siinä on moottori ja se toimii sähköllä. Se on myös rakenteeltaan vakaampi ja kiinteämpi. Koska sähköpotkulauta kulkee sen verran  suuremmalla nopeuksilla. Jarrut ovat myös vahvempia ja turvallisempia. Sähköpotkulaudassa on usein näyttö, josta näet nopeuden, matkan, akun tilan jne.

 

Mitkä lait koskevat sähköpotkulautoja?

Suomessa sähköpotkulauta luokitellaan samoilla säädöksillä liikenteessä kuin polkupyörä, joten se on sallittu yleisillä teillä, joiden nopeus on enintään 25 km/h ja moottorin enimmäisteho on 250 W.

Sääntöjen mukaan sähköpotkulaudassa on oltava myös jarrut, valot, heijastimet ja kello.

Kypärävaatimukset ovat voimassa 15-vuotiaaksi asti.

 

Mikä sähköpotkulauta on paras?

Mikä sähköpotkulauta on paras, riippuu tarpeistasi, missä maastossa ajat, miten asut (portaat/hissi?), mistä hintaluokasta etsit tuotetta, jos aiot käyttää tuotetta enimpiin ajoihin arjessasi jne. Mikä sinusta on paras riippuu yksinkertaisesti sinusta. Olemme tehneet osto-oppaan, josta toivottavasti saat vastauksia asiaa koskeviin kysymyksiisi. Yllä olevasta laajasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi.

 

Kuinka pitkälle yhdellä latauksella pääsee?

Kuinka pitkälle pääset yhdellä latauksella riippuu useista eri tekijöistä, kuten maastosta, kuljettajan painosta, lämpötilasta, sähköpotkulaudan huollosta, akun tilasta jne.

 

Voinko ajaa sähköpotkulaudallani talvella?

Se, toimiiko sähköpotkulautaa talvella, riippuu pitkälti renkaiden, moottorin ja akun koosta. Mitä suurempia ne ovat, sitä paremmin ajoneuvo toimii. Ajoneuvo ei toimi yhtä hyvin kuin kesällä; akku kärsii kylmästä ja Suomessa se voi, kuten tiedätte, kylmentyä melkoisesti. Kun lämpötila laskee alle 10 asteen ja erityisesti -5 asteeseen, vaikuttaa tämä akkuun merkittävästi.

Oikealla säilytyksellä ja huollolla voit monissa tapauksissa nauttia rullauksesta myös talvella. Ja kun siitä huolehditaan oikein, se on valmis uusiin seikkailuihin, kun talvi on vaatinut veronsa.

 

Miksi valita sähköpotkulauta E-Wheelsistä?

  • E-Wheels on yksi Pohjoismaiden suurimmista pienten sähköajoneuvojen jälleenmyyjistä ja on toimittanut suuren osan Pohjoismaiden pienistä sähköajoneuvoista vuodesta 2016 lähtien.
  • Useat omista malleistamme on testattu useaan kertaan Pohjoismaissa ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.
  • Omien tuotesarjojemme E-Wheels ja Momas lisäksi meillä on yksinoikeus myydä Kaaboa kaikkialla Skandinaviassa, Zeroa Tanskassa ja Norjassa sekä Airwheel, Gotway, Joyor ja Kingsong Norjassa
  • Pyrimme tarjoamaan täydellisen valikoiman kaikentyyppisiä sähköajoneuvoja laadukkailta valmistajilta aina halvimmalla mahdollisella hinnalla
  • E-Wheelsillä on oma huolto, josta saat nopeasti apua, jos tuotteen kanssa tulee ongelmia
  • Meillä on hyvät toimitussopimukset ja toimitamme kaikkialle Norjaan Bringin kanssa ja muihin maihin PostNordin ja DHL:n kanssa
  • Tavoitteemme on, että sähkötuoteverkkokauppamme on asiakkaillemme kohtuullisen hintainen, turvallinen ja nopea.

Tietysti tarjoamme myös sähköpotkulautaasi lisätarvikkeita ja varaosia, jotka parantavat ja helpottavat ajokokemusta.

 

 

 • Asioi nopeasti & turvallisesti

 • 1-4 päivän toimitus

 • 60 päivän vaihto-oikeus

 • Hintojen tasaus