Sähköpotkulaudat

Loading image...
Tuotteet:18

Sähköpotkulaudat

Filter

Hinta (EUR)

0
34990
0
34990

Valmistaja

Laillinen

Nimellinen moottoriteho

Optimaalinen kantama (km)

0
160
0
160

Vaimennus

Jarrutusjärjestelmä

IP-taso

Tuotteet:18

Sähköpotkulaudat kaikissa hintaluokissa

Paikasta toiseen liikkumisen ei tarvitse olla tylsää puuhaa. Se voi itse asiassa olla nopeaa, jännittävää ja hauskaa! Sitä se juuri onkin E-Wheelsin sähköpotkulaudoilla. Sähköpotkulauta on täydellinen kulkuväline kaupungissa liikkumiseen.

Meiltä löydät uskomattoman monipuolisen valikoiman sähköpotkulautoja eri hintaluokissa. Löydät taatusti täydellisen kumppanin kaupunkiseikkailuihisi, olipa kyseessä testivoittajamme, kuten E2S V2 ja E2S V2 Max, tai jokin suosituista merkeistä, kuten Kaabo, Zero, ja Vsett. Nauti ajelusta!

 

Miten valitset oikean sähköpotkulaudan

Oikean sähköpotkulaudan valinta on hauskaa, kun tarjolla on niin monta upeaa vaihtoehtoa. Edessäsi on positiivinen ongelma, sillä hyvien vaihtoehtojen määrä voi tuntua liiankin suurelta. Tässä kuitenkin muutamia tärkeitä seikkoja, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon rajatessasi vaihtoehtoja:

  • Mihin käytät sähköpotkulautaa? Mieti, millä tavalla aiot käyttää uutta sähköpotkulautaasi? Tarvitsetko sitä päivittäistä työmatkaasi varten, vapaa-ajan harrastuksiin vai kenties pienten askareiden hoitamiseen? Vai tarvitsetko vain siistin menopelin, jolla huristella paikasta toiseen? Sähköpotkulaudan käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, millaisiin ominaisuuksiin sinun kannattaa panostaa hieman enemmän, sekä mitä ilman pärjäät hyvin. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi moottorin teho sekä akunkesto.
  • Missä käytät sähköpotkulautaa? Mikäli asut mäkisellä seudulla, tarvitset sähköpotkuladan, jossa on tehokas moottori ja kestävä akku. Niiden ansiosta pääset perille ja selviät nousuista vaivatta.
  • Kuinka pitkiä matkoja kuljet? Mieti, mihin asti sinun on päästävä yhdellä latauksella. E-Wheels tarjoaa pidemmille matkoille sopivia pitkän kantaman malleja, kuten E7 Pro.

 

Turvallisen sähköpotkulautailun säännöt

Asiakkaidemme turvallisuus on E-Wheelsille ensisijaisen tärkeää, joten suosittelemme aina käyttämään kypärää ajaessasi sähköpotkulaudalla. Jotta kevyessä liikenteestä olisi turvallisempaa, meiltä löydät sekä valoilla että vilkuilla varustetun kypärän sähköpotkulautailuun.

Löydät lisää neuvoja turvalliseen sähköpotkulautailuun Liikenneturvan sivuilta.

 

Voit ottaa sähköskootterin mukaasi kaikkialle

Sähköpotkulauta on helppo kantaa sisälle, joten se on aina mukanasi minne ikinä päivä sinut kuljettaa. Voit siis kiiruhtaa suoraan luennolle, toimistoon tai jopa bussin kyytiin.

Kun voit ottaa sähköpotkulaudan mukanasi sisälle, se on paremmin turvassa varkailta kuin tavallinen polkupyörä, joka yleensä jätetään lukittuna ulos. Tämä tuo lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa jokaiseen päivään varsinkin, jos asut kaupungissa, missä varkaudet voivat olla valitettavan yleisiä.

Jos kuitenkin haluat jättää sähköpotkulautasi ulos, voit tietysti ostaa meiltä turvallisen ja laadukkaan lukon.

 

Sähköpotkulaudan huoltaminen

Säännöllinen huoltaminen on äärimmäisen tärkeää pidentääksesi sähköpotkulautasi käyttöikää ja pitääksesi sen kunnossa. Muista myös tarkistaa uuden sähköpotkulautasi kunto ja turvallisuus ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Kuten kaikki kulkuvälineet, myös sähköpotkulauta tarvitsee huoltamista, kuten puhdistamista potkulaudan likaannuttua sekä jarrujen säätämistä. Olemme keränneet sinulle ohjeita uuden sähköpotkulautasi käyttöön sekä huoltamiseen.

 

Apua sähköpotkulaudan korjaamiseen

Mikäli tarvitset lisäapua sähköpotkulautasi huollon kanssa, E-Wheelsin pätevät teknikot ovat aina apunasi yksinkertaisista säädöistä laajempiin korjauksiin. Saat meiltä apua sähköpotkulautasi hoitoon ja turvalliseen käyttöön.

Saat tarvittaessa myös hyödyllistä tietoa käyttöohjeista, virhekoodeista, ohjevideoista sekä sähköpotkulautasi huoltamisesta asiakaspalvelustamme.

 

Miksi kannattaa hankkia sähköpotkulauta E-Wheelsiltä?

E-Wheels on Pohjoismaiden johtaja sähkökäyttöisten pienajoneuvojen alalla. Vuodesta 2014 lähtien olemme toimittaneet asiakkaillemme heidän toiveensa täyttäviä ja ylittäviä laatutuotteita. Laaja valikoimamme sähköpotkulautoja tarjoaa vaihtoehtoja, joita et löydä mistään muualta.

 

E-Wheelsin testivoittajat

Monet omista sähköpotkulaudoistamme, kuten suositut E2S V2 ja E2S V2 Pro, ovat moninkertaisia testivoittajia ympäri Pohjoismaita. Kehitämme sähköpotkulautojamme jatkuvasti, emmekä koskaan lakkaa tarjoamasta asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita parhaaseen hintaan.

 

Ensiluokkainen asiakaspalvelu

E-Wheels tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja tukea. Käytämme Posti, DHL ja PostNord tilaustemme toimittamiseen Suomessa. Tahdomme ostamisen olevan edullista, turvallista ja nopeaa asiakkaillemme.

 

E-Wheels toimii useissa eri maissa, joten löydät sähköpotkulautamme eri markkinoilta: E-Wheels Ruotsi; Elsparkcykel. E-Wheels Tanska; El-løbehjul. E-Wheels Norja; El-sparkesykkel. E-Wheels Sveitsi; E-Scooter. E-Wheels Ranska; Trottinette électrique

 

  • Asioi nopeasti & turvallisesti

  • 1-4 päivän toimitus

  • 60 päivän vaihto-oikeus

  • Hintojen tasaus