Tietosuojakäytäntö

Turvallisuutesi ja yksityisyytesi on meille tärkeää

Arvostamme vierailuasi verkkosivuillamme ja kiinnostustasi tuotteitamme kohtaan. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi vieraillessasi verkkosivustoillamme, ja varmistamme, että rekisterinpitäjänä käsittelemme henkilötietoja turvallisesti.

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. Voit vierailla useimmilla verkkosivustoillamme antamatta meille mitään tietoja itsestäsi. Joskus kuitenkin tarvitsemme tietoja voidaksemme tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita, ja tässä tietosuojaselosteessa annetaan tietoa tietojen keräämisestä ja käytöstä näissä tilanteissa. 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme myös joitakin tietoja laitteistostasi ja ohjelmistostasi. Näitä tietoja voivat olla: IP-osoite, selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, verkkotunnus, käyttöaika ja viittaavien verkkosivujen osoitteet. Näitä tietoja käytetään palvelun käyttämiseen, palvelun laadun ylläpitämiseen ja sivuston käyttöä koskevien yleisten tilastojen tuottamiseen.

Henkilötietojen käyttö

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • Varmistaaksemme, että sivusto vastaa tarpeitasi.
  • Tuotteiden ja palveluiden, kuten uutiskirjeiden, erikoistarjousten ja muiden pyytämiesi tai ostamiesi tietojen toimittaminen.
  • Jotta voimme luoda ja julkaista sinulle merkityksellistä sisältöä.
  • Ilmoittaaksemme sinulle uusista artikkeleista, erikoistarjouksista, päivitetyistä tiedoista ja muista uusista palveluistamme, jos pyydät sitä.

Henkilötietojen valvonta

Kun rekisteröidyt tai muutoin annat meille henkilökohtaisia tietoja, emme jaa näitä tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi, lukuun ottamatta jo mainittuja rajoitettuja poikkeuksia. Tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jos rekisteröidyt, kerrot myös, miten ja haluatko meidän viestivän sinulle.
 

Pääsy henkilötietoihin

Tarjoamme sinulle keinot varmistaa, että henkilötietosi ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Jos rekisteröidyt verkkosivuillamme, sinulla on aina täydellinen yleiskuva tilauksestasi.
 

Evästeet

Käytämme evästeitä antaaksemme sinulle parhaan ostokokemuksen. Jotkut näistä ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi, ja toiset auttavat tarjoamaan sinulle räätälöityjä käyttökokemuksia.