Ehdot ja ohjeistukset

Valitusoikeus

Mitä valitusoikeus tarkoittaa

• Rajoitettu aikatakuu koskee kaikkia E-sarjan sähköpotkulautoja. 24 kuukautta tai 4 000 km (riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin) ostopäivästä ja kattaa sähköosat (näyttö, moottori ja emolevy) valmistusvirheiden varalta.

Akku: 12 kuukautta tai 2000 km (sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin).

Mitkä osat eivät kuulu valitusoikeuden piiriin

Kuluvat osat

• Tähän kuuluvat jarrujärjestelmät (jarrupalat, jarrusatulat, jarruvaijerit, jarrulevyt), renkaat, sisäkumit, venttiilit, kumityynyt ja tuet. Kulutustarvikkeita ja muita varaosia voi tilata osoitteesta www.ewheels.fi.

Tuotteen vauriot ja kuluminen

• Väärinkäyttö, varomaton käyttö, laiminlyönti, väärä käyttö, vuokraus, iskut, kuumuus, kosteusvaurio, virheellinen asennus, puhkeaminen, tiesuola, virheellinen huolto tai omat asennukset. Ulkoiset vauriot eivät kuulu valitusoikeuden piiriin.

• Riittämätön huolto, virheellinen lataus, virheellinen varastointi, virheellinen käyttö - esim. painosuosituksen, pituus ja/tai ikärajoituksen ylittäminen, ajaminen portaissa, kaiteita tai reunakiviä vasten, muunlaiset extreme-urheilulajit ja vastaavat.

• Onnettomuudet, kolarit, esineiden yliajo, kilpa-ajo, tulipalo, sähköpotkulaudan altistuminen vedelle, korkeapaineiselle vedelle, kylmälle, maanjäristykselle, putoamiselle, hapettumiselle tai kemialliselle korroosiolle. Valitusoikeus ei kata vesivahinkoja, ellei kyseessä ole valmistusvirhe.

• Tuotetta on muokattu itse ja se on palautettu muiden kuin alkuperäisten osien kanssa. Muiden kuin alkuperäisten laitteiden aiheuttamat viat.

• Huolimaton pakkaus tai palautusten huono käsittely.

• Muutos - sellaisen kolmannen osapuolen tuotteen käyttö, jota E- wheels Norge AS / Wheels Europe AB ei ole ostanut.

Reklamaatiot, valitusoikeus - ja huoltokysymykset

• Ota yhteyttä osoitteeseen mail@ewheels.fi reklamaatioissa ja valitusoikeus - sekä huoltokysymyksissä

 

Yleisiä huoltovinkkejä

Tarkista säännöllisesti, että renkaat on täytetty oikeaan paineeseen, jotta vältytään puhkeamisilta. Pidä paine 3,4-4 baarin (50-60psi) välillä. (Valitusoikeus ei kata puhkeamisia).

Jos ohjaustanko liikkuu kummallisesti, ei sähköpotkulautaa saa käyttää ennen kuin se on korjattu. Se, kuinka usein kiristäminen on tarpeen, riippuu käytöstä. Jos et ole varma, miten tämä tehdään, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Ota rutiiniksi tarkistaa pulttien kireys usein ja säännöllisesti. Kiristä tarvittaessa pultit, jotka ovat löystyneet ajon aikana voimakkaan tärinän vuoksi. Loctite/kierreliima on myös hyvä ratkaisu, jotta ruuvit istuvat paremmin.

Säilytä sähköpotkulautaa kuivassa paikassa ja 5-25°C lämpötilassa. On tärkeää ylläpitää akkua lataamalla se vähintään kerran kuukaudessa ympäri vuoden. Älä anna akun tason laskea alle 10%. Jos akun prosentuaalinen varaus on alhainen, on tärkeää ladata akku välittömästi.

Jarrua on säädettävä ja kiristettävä tarvittaessa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi ohjeita tai tutustu ohjeisiin kotisivuillamme. Tarkista jarru aina ennen tuotteen käyttöä. Jos se ei jarruta riittävästi, tämä on korjattava ennen tuotteen käyttöä. Levyjarruilla varustetuissa tuotteissa on tarvittaessa vaihdettava jarrupalat. Nämä voi tilata kotisivuiltamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa mail@ewheels.fi.

Vältä ajamasta lätäköissä ja rankkasateessa. Jos sähköpotkulautaan tulee ulkoisia vaurioita halkeamien tai vastaavien muodossa, tuotteen vettä hylkivä ominaisuus heikkenee.

Sähköpotkulautaa pestessäsi suosittelemme käyttämään kosteaa liinaa. Käytä WD40:ä liikkuviin osiin, kuten pultteihin ja ruuveihin (älä käytä muovisiin osiin).

Jos olet ajanut sähköpotkulaudalla teiden ja kulkuväylien suolaamisen jälkeen, on erittäin tärkeää käyttää "tiesuolan poistoainetta" tai vastaavia suolanpoisto tuotteita, jotta sähköpotkulauta ei ruostu. HUOM! Suolan aiheuttamia vahinkoja ei korvata.

Noudata kaikkia näitä vinkkejä, ja ajamisen ilo on paljon suurempi!

Tarkempia ohjeistuksia löydät meidän digitaalisesta manuaalista 

Sähköpyörän yleiset ohjeistukset löydät täältä