Sähköpotkulaudan korjaus

Korjaamme sähköpotkulautasi

Jos sähköpotkulautasi huolto tai korjaus on tarpeen, sinulla on useita vaihtoehtoja. Tarjoamme korjauspalveluja kaikille E-Wheels Norge AS:n tai E-Wheels Europe AB:n kautta ostetuille sähköpotkulaudoille. Huollossa huolletaan kaikkea sähkökomponenteista moottoriin, renkaiden vaihtoon, puhkeamisiin jne. Tämä pätee tietenkin riippumatta siitä, onko kyseessä valitus vai ei.

Työpajamme

Työpajamme sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa samassa paikassa varastomme ja pääkonttorimme kanssa.

Kaikki reklamaatiot hoidetaan omassa työpajassamme.

Voit toimittaa sähköpotkulautasi meille postitse. Ole meihin yhteydessä sähköpostitse, jotta saat meiltä palautustarran lähetystä varten.

Voit korjata tuotteen itse

Autamme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisella opastuksella sähköpostitse tai videon välityksellä, jos tuote halutaan korjata itse. Autamme tietysti myös lähes kaikkien varaosien kanssa, joita tarvitaan, jotta sähköpotkulautasi saadaan toimimaan.

Meneeko vika takuuseen?

Teknikko arvioi, kuuluuko tapaus takuun piiriin. Mekaanikoillamme on pitkä ja hyvä kokemus siitä, onko ilmennyt ongelma tuotanto- tai valmistusvika. Lähtökohtamme ja pääsääntömme on tietenkin se, että kaikki tapaukset käsitellään takuuasioina.