Xiaomi PRO 2

599 €

Xiaomi PRO 2Xiaomi

Artikkelinumero: 8252
  • Huippulaatua
  • Päivitetty "pedestrian mode":lla
  • Jopa 45km kantama

Xiaomi/Ninebot, on vihdoin julkaissut "high-end" -version Xiaomi Pro 2! Huippulaatu, hyvä kantama, tehokas moottori ja käyttäjäystävällinen näyttö. Päivitetty "pedestrian-mode":lla ja kirkkaammalla valolla.

Lue lisää tästä tuotteesta

Lisätuotteet

599 €

§Haluamme muistuttaa, että kevyille sähköajoneuvoille ilman polkimia on yleisillä teillä enimmäisnopeus 25km/h ja enimmäisteho 1000W. Muista turvallisuus ajaessa!

OBS! Xiaomi PRO 2 sekoitetaan usein E2S V2 PRO -malliin, mutta Xiaomi M365 PRO 2:ssa on heikompi moottori eikä se ole vedenpitävä. E2S V2 PRO on huomattavasti suorituskykyisempi ja sovelluksessa on enemmän ominaisuuksia. Siinä on paljon tehokkaampi moottori, valittavissa 25 km/h tai 30 km/h versio ja se on vesitiivis. Lue lisää E2S V2 PRO:sta kotisivuiltamme.

MITÄ ON UUTTA?

  • Nopeus ECO-tilassa on muuttunut. ECO-tilan huippunopeus on 5 km/h, ja sitä kutsutaan "pedestrian-mode":ksi eli "jalankulkutilaksi". Aiemmin huippunopeus tässä tilassa oli 15 km/h.
  • Vahvemmat valot. Pro 2:ssa on 2 W:n ajovalot, ja aiemmin siinä oli 1 W:n ajovalot. Myös takavalot ovat isommat kuin edellisessä mallissa.
  • Visuaalinen muutos, heijastimien uusi väri ja uusi näyttö.

Xiaomi tunnetaan todella korkeasta laadustaan, mikä on todistettu useiden vuosien ajan markkinoilla olleilla kriitikoiden ylistämillä tuotteilla. Jälleen kerran he toimittavat huipputuotteen! Sähköpotkulaudassa on kaksi käsijarrua: etupyörässä on ABS-lukkiutumisenestojärjestelmä, takapyörässä on fyysinen levyjarru. Voidaan helposti liittää Xiaomin sovellukseen "Mi home" säätääksesi "vakionopeudensäädintä" ja regeneratiivista jarrutusta. 

Suositeltavat lisävarusteet: TWOC-torvi on yksinkertaisesti halpa henkivakuutus ja lisävaruste, joka jokaisella tulisi olla. Jos haluat sähkötorven, jotta kaikki muut tienkäyttäjät kuulevat sinut, rastita kohtaan "Kyllä". Lue lisää tuotteesta kotisivuiltamme.

HUOM! Ennen ensimmäistä käyttökertaa tulee renkaat täyttää ilmalla.
Tämä onnistuu helposti polkupyörän pumpulla tai huoltoaseman kompressorilla. Oikea ilmanpaine antaa hyvän ajomukavuuden, paljon paremman kiihtyvyyden ja kantaman. Tärkeintä on, että puhkeamisriski vähenee huomattavasti. Suositeltu paine: 2,8-3,4 bar. Jos renkaita ei täytetä pakkauksen purkamisen yhteydessä, seurauksena on renkaiden puhkeaminen (kuten polkupyörässä).

Moottori ja akku

  • Akku:36V 12,8Ah - 461w

FUNCTION/VARIOUS

  • IP taso:IP54
4.7
3 Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Anonym

Kjøpte denne av den hyggelige betjeningen på utsalget i Drammen i sommer og er strålende fornøyd. Da er det klart man trenger litt ekstra kraft. Spiller ingen rolle om den er "ulovlig" syklistene kjører likevel fortere enn deg. Så hele denne diskusjonen er bare rar. Passer godt til store føtter og gjør det bra i oppoverbakker. Solid byggekvalitet, og ikke for tung å bære. Batteriet varer som regel i to-tre dager frem og tilbake til jobben. E-wheels har vist seg å være ganske gode på service både før kjøp og etterpå. Sterkt anbefalt.

Anonym

Har hatt denne i 6 mnd nå. Brukt den på sommer, høst og litt vinterføre. Sterk motor, holder 20-22 km/t opp bakker med god stigning. (Er 57kg) Denne drar! Batteritiden er veldig bra. Minus er knirkelyd og litt løsere styre etter jeg har slått den sammen mlm 5 og 10 ganger. Også fått noe hylelyd på bremseskive siste to mnd. Men, neste blir også en slik. Meget fornøyd. Toppfart 27/28 km/t på flat asfalt.

Anonym