Vsett 11+

3 549 €3 249 €

Vsett 11+VSETT

Artikkelinumero: 9076

Vsett on ehdottomasti suurin uutinen sähköpotkulautamarkkinoilla vuonna 2021. Nämä ovat korkeimman tason sähköpotkulautoja, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä Vsettin myös Suomessa. VSETT 11+ on valtavan valikoiman, silmiinpistävän ja arvovaltaisen ulkonäön ja ajotaidon ansiosta tervetullut lisä markkinoille. Sähköpotkulaudassa on jopa 2 minuutin turbo-toiminto, joka todella nopeuttaa ajamista.

Lue lisää tästä tuotteesta

Lisätuotteet

3 549 €3 249 €

§Haluamme muistuttaa, että kevyille sähköajoneuvoille ilman polkimia on yleisillä teillä enimmäisnopeus 25km/h ja enimmäisteho 1000W. Muista turvallisuus ajaessa! 

Esittelyssä sähköpotkulautojen seuraava sukupolvi: VSETT 11+

VSETT 11+ vie sähköpotkulaudat aivan uudelle tasolle, sillä sen kantama on jopa 160km ja nopeus on yli 40 km/h, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kehittyneimmistä sähköpotkulaudoista.

VSETT 11+ -mallin jättimäisen 60 V 31,2Ah Li-ion-akun ansiosta sen enimmäiskantama on 160 kilometriä yhden moottorin käytössä.

Uusi VSETT-näyttö on täynnä ominaisuuksia.

Hallitse matkaasi haluamillasi asetuksilla.

Suojaa sähköpotkulautasi NFC-avainlukon lukituslaitteella, joka varmistaa, että vain sinä voit käynnistää sen.
Käytä DDM-painiketta vaihtaaksesi Eco-tilasta Sport-tilaan.
Kun tarvitset enemmän, käytä Turbo Boostia saadaksesi lyhyen, mutta mielettömän boostin!
VSETT 11+:ssa on aggressiivinen muotoilu kirkkailla etu- ja takavaloilla, vilkkuvilla jarruvaloilla, integroiduilla suuntavilkuilla ja värikäällä RGB-logolla renkaassa.

VSETT 11+:n ohjaustanko on yksi leveimmistä. Ja se on hyvä asia, sillä leveä ohjaustanko antaa sinulle enemmän hallintaa ja parempaa käsiteltävyyttä, ja ohjauspylväässä oleva räikkä helpottaa suoran linjan pitämistä suurilla nopeuksilla ajettaessa.

VSETT 11+:n ergonomisesti muotoillut kahvat on päällystetty kumipintaisella materiaalilla, joka antaa hyvän otteen ja lisää turvallisuutta. Kädensijoista pääset luonnollisesti käsikäyttöisiin hydraulisiin jarruihin ja voit käyttää QS-S4-kojelautaa nopeuden, ajoasennon ja matkamittarin seurantaan.

Ohjaustangon vasemmalla puolella voit vaihtaa moottorin järjestelmien välillä, aktivoida sport-tilan (jota kutsutaan myös nimellä Turbo Boost) ja laukaista kellon, kun taas oikealla puolella voit avata sähköpotkulaudan lukituksen NFC-kortilla ja tarkistaa akun jännitteen.

Valtavat ilmarenkaat täydentävät täydellisesti ylellisen pehmeää hydraulista jousitusjärjestelmää edessä ja takana, joten 11+ on rakennettu niin maasto- kuin kaupunkiajoa varten.

Moottori ja akku

  • Akku:60V 31,2Ah
  • Optimaalinen kantama:80-160 km
  • Latausaika:8-16 h

FUNCTION/VARIOUS

  • Controller:60V (40-45A)*2
  • Renkaiden koko:11"
  • IP taso:Not sertified
  • Valot:Led Headlight + Dual LED headlight&tailight+brake light+ Front and Rear turn signal

Size

  • Renkaat:Pneumatic tires front and rear
  • Paino:58 kg
  • Kuljettajan paino:120 kg

Be the first to leave a review