Loading image...

 

 

Sähköpyöriä kaikille

Momas on johtava norjalainen sähköpyöräbrändi, jonka tavoitteena on tarjota sähköpyöriä kaikille. Laatuun ja asiakastyytyväisyyteen keskittyvä Momas on tullut nopeasti tunnetuksi testejä voittaneista ja myydyimmistä sähköpyöristään. Jatkuvasti kasvavan suosion myötä Momasista on tullut luotettava valinta sähköpyöräilijöille sekä Norjassa että sen ulkopuolella.

 

 

Loading image...
Loading image...

 

 

Momas – jatkuvaa kehitystä

Brändi erottuu joukosta kehittämällä pyöriään jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella, mikä varmistaa tuotteiden olevan käyttäjien tarpeiden ja toiveiden mukaisia. Momas valmistaa polkupyörämalleja, jotka täyttävät kaikki tarpeet, mukaan lukien pitkän kantaman, mukavuuden ja moottorin tehon.

 

 

Loading image...

 

 

Skandinaavinen sähköpyöräbrändi

Momas on maineikas skandinaavinen sähköpyöräbrändi, joka on lyönyt leimansa kansalliseen polkupyöräteollisuuteen. Momasin juuret ovat syvällä skandinaavinen muotoilussa ja insinööritaidossa, ja se edustaa skandinaavinen innovaatioiden parhaimmistoa sähköpyörien maailmassa. Brändin kotipaikka on Skandinavia, ja sen tuotteet heijastelevat luonnonkaunista ja vaihtelevaa skandinaavinen maisemaa kaupungin kaduista vuoristopolkuihin.

 

 

Loading image...
Loading image...

 

 

Momas: Testivoittaja ja myyntimenestys

Momasin sähköpyörät ovat niittäneet mainetta markkinoilla voittamalla useita tunnettuja testejä, kuten testit sivustoilla elcyklist.com ja tekguide.no sekä Dagbladetin testin. Tämä on todennäköisesti yksi syy siihen, miksi Momasilla on niin monia myyntimenestysmalleja. Lue lisää testeissä menestyneistä sähköpyöristämme.

 

 

Loading image...

MOMAS Jason Urban 2023

Norjan myydyin sähköpyörä uudessa versiossaan lokasuojilla ja tavaratelineellä

 

Momas Jason Urban on urheilullinen ja monipuolinen sähköpyörä, joka tarjoaa paljon vastinetta rahoille. Se on varustettu voimakkaalla keskelle asennetulla Bewo-kampimottorilla, joka tarjoaa miellyttävän sähköpyöräilykokemuksen.

  • Integroitu Samsung-akku
  • Tavarateline, lokasuojat ja valot sisältyvät
  • Hydrauliset levyjarrut

 

LUE LISÄÄ