Loading image...

Cyber Week - Tarjous koko marraskuun ajan

Juhlimme Black Fridayta kaikkien aikojen suurimmalla alennuksella! Saat nyt ehdottomasti myydyimmät sähköpyörämme ja sähköskootterimme ennätyshintaan. Tutustu kaikkiin testivoittajiimme ja myydyimpiin tuotteisiimme ja tee löytöjä. Muista, että saat ilmaisen toimituksen ja nopean toimituksen.Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Alta löydät kaikki upeat tarjouksemme! Jos haluat taustatietoa Black Fridaysta, katso K&V yllä!


Sähköpotkulaudat

Loading image...
Loading image...

Sähköpyörät

 

 

  • Asioi nopeasti & turvallisesti

  • 1-4 päivän toimitus

  • 60 päivän vaihto-oikeus

  • Hintojen tasaus

Mikä on Black Friday?

Mikä on Black Friday?

Black Friday on vuoden suurin ostospäivä ja vuoden jouluostosten alku. Kaikkialla maailmassa kaupat ja verkkokaupat ovat täynnä tarjouksia sekä alennuksia. Päivä yhdistetään yleensä kybermaanantaihin, joten voit saada loistavia tarjouksia aina Black Fridayn jälkeiseen maanantaihin asti.

Black Friday -ilmiö on yli 30 vuotta vanha ja syntyi Yhdysvalloissa. Mistä nimi tulee, ei ole täysin selvää, mutta se tulee luultavasti myymälöiden aiemmin käyttämistä kirjanpitokäytännöistä. Tuolloin oli yleistä käyttää mustaa mustetta kannattavuuden merkitsemiseen tileissä, kun taas punainen muste merkitsi tappioita. Black Friday oli päivä, jolloin kauppojen odotettiin tekevän voittoa jouluostoksilla.

Olipa teoria totta tai ei, päivästä on tullut globaali ilmiö, jossa monet maat ympäri maailmaa ovat omaksuneet Black Fridayn.

 

Milloin on Black Friday 2023?

Black Friday osuu aina kiitospäivän jälkeiselle perjantaille, joka on marraskuun neljäs torstai. Siksi päivämäärä vaihtelee vuodesta toiseen. Vuonna 2023 Black Friday osuu 24. marraskuuta.

 

Milloin Black Week 2023 on?

Musta viikko on ajanjakso, joka alkaa saman viikon maanantaista kuin Black Friday, sunnuntaihin asti.

Vuonna 2023 Black Week osuu maanantaille 20. marraskuuta.