Vsett 8

1 049 €

Vsett 8 VSETT

Artikkelinumero: 9646

Koe uuden sukupolven sähköpotkulauta Vsett 8. 48V 19.2Ah LG-akulla varustettu vaikuttava 48V 19.2Ah LG-akku tekee tästä sähköpotkulaudan niille, jotka haluavat upean ajokokemuksen. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Vsettin Suomessa.

Lue lisää tästä tuotteesta

Suurin nopeus

Lisätuotteet

1 049 €
  • Loppuunmyyty

§Haluamme muistuttaa, että kevyille sähköajoneuvoille ilman polkimia on yleisillä teillä enimmäisnopeus 25km/h ja enimmäisteho 1000W. Muista turvallisuus ajaessa!

Uusi vaimennusjärjestelmä + hyvät renkaat = ajomukavuus

Ainutlaatuisen iskunvaimennusjärjestelmän ja puhkeamattomien renkaiden yhdistelmä tekee Vsett 8 -mallista erittäin sopivan kaikkiin tien haasteisiin.

Turvallisuus

Turvallisuus on Vsettissä etusijalla. Etu- ja takavalojen ansiosta voit olla varma, että muut näkevät sinut. Sen lisäksi Vsett 8:ssa on myös integroidut suuntavilkut, joten sinäkin voit nauttia turvallisesta ajamisesta. Lisäksi mukana on NFC-käynnistyslaite, joka varmistaa, että vain sinä voit käynnistää Vsettisi.

Näytön ominaisuudet

Uusi näyttö on hyvin valaistu ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten vakionopeudensäädin, nopeus, akun varaustaso ja kiihtyvyys.

HUOM! Ennen ensimmäistä käyttöä:

Tee tuotteen turvallisuustarkastus

Suosittelemme kypärän käyttöä

Kuten kaikki liikennevälineet, myös tämä tuote tarvitsee huoltoa. Tämä edellyttää taittomekanismin ja jarrujen tarkistamista ja mahdollista kiristämistä. Kaikki pultit, mutterit ja ruuvit on tarkistettava ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Muistutamme, että pienten sähköajoneuvojen suurin sallittu nopeus on 25 km/h ja 250 W:n moottori. 

 

Moottori ja akku

  • Akku:48V 15,6Ah (749Wh)

FUNCTION/VARIOUS

  • IP taso:Not sertified

Be the first to leave a review