Mantis 10 PRO+ Minimotors

2 249 €2 049 €

Mantis 10 PRO+ MinimotorsKaabo

Artikkelinumero: 9454

Testivoittaja ESG 2021

  • Nopea kiihtyvyys ja lyhyt jarrutusmatka
  • Tehokas 3600W moottori (maksimiteho)
  • Kiipeilykyky 35 %

Maailmankuulun Kaabon Mantis 10 Pro on "eliittiskootterien" kärjessä. Mallia kehutaan kaikilla online-foorumeilla siitä, että sillä on täydellinen tasapaino toiminnallisuuden, tehon, kantaman ja painon välillä.

Lue lisää tästä tuotteesta

Lisätuotteet

2 249 €2 049 €


§Haluamme muistuttaa, että kevyille sähköajoneuvoille ilman polkimia on yleisillä teillä enimmäisnopeus 25km/h ja enimmäisteho 1000W. Muista turvallisuus ajaessa!

Maailmankuulun Kaabon Mantis Pro on eliittiskootterien kärjessä. Mallia kehutaan kaikilla online-foorumeilla siitä, että sillä on täydellinen tasapaino toiminnallisuuden, tehon, kantaman ja painon välillä. Erinomainen suorituskyky jarru- ja kiihtyvyystesteissä sekä kestävä rakenteen laatu, hyvä jousitus ja suuret ilmatäytteiset renkaat. Tämä sähköpotkulautojen peto takaa sinulle ainutlaatuisen ja jännittävän ajokokemuksen.

Varustettu kahdella 60 V:n 1000 W:n moottorilla, jotka antavat yhteensä maksimissaan 3600 W tehon ja huippunopeuden 60 km/h (tätä ei suositella). Kiihtyvyystesteissä mittasimme 0-25 km/h nopeuden vain 2 sekunnissa ja 0-50 km/h 5,9 sekunnissa. Sillä on myös uskomattomat kiipeämisominaisuudet; Kaabo kertoo, että Mantis Pro pystyy nousemaan yli 40 astetta.

Malli toimitetaan täyshydraulisilla levyjarruilla edessä ja takana. Jarrutestissä 25 km/h nopeudella jarrutusmatka oli vain 3,1 metriä. Maailmanluokan vaimennusjärjestelmien ja suurten ilmatäytteisten renkaiden yhdistelmä liimaa sinut maahan ja mahdollistaa tarkan ohjaamisen. Runko on rakennettu "one-piece forging" tekniikalla, joten heikkouksia ei ole.

Taittomekanismi koostuu kahdesta pikalukituksesta. Ohjaustanko voidaan kiinnittää seisontalevyyn niin, että ohjaustanko toimii kantokahvana. Markkinoilla ei ole muita vastaavia malleja, joissa olisi tämä ominaisuus ja niin kevyt paino.

Mantis Pro-mallia myydään kahtena versiona: 18,2 Ah / 24,5 Ah Minimotors-näytöllä ja ohjaimella. Tämä ei ole Minimotors -malli. Minimotors ohjaimet ja näytöt ovat markkinoiden parhaita. Minimotors ohjausyksikkö tarjoaa entistä vahvemman kiihtyvyyden ja kiipeilymahdollisuuden. Pienellä Minimotors-näytöllä on useita toimintoja, se on korkealaatuinen ja erittäin käyttäjäystävällinen. Osta Minimotors-malli täältä.

Jos etsit kehittynyttä ja tehokasta sähköpotkulautaa, on Mantis Pro varma voittaja.


 

Moottori ja akku

  • Akku:LG 60V 24,5Ah - 1470Wh

FUNCTION/VARIOUS

  • IP taso:Not sertified

Be the first to leave a review