E2S Junior

369 €299 €

E2S JuniorE-wheels

Artikkelinumero: 8227

Täydellinen lapsille!

  • 100% laillinen
  • Täydellinen lapsille
  • Helppo ottaa mukaan
  • Jopa 23km kantama

Mallimme lapsille ja nuorille suositussa ja palkitussa E2S-sarjassa. Vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama, joka vastaa lasten ja nuorten tarpeita edulliseen hintaan.

Lue lisää tästä tuotteesta

Suurin nopeus

Lisätuotteet

369 €299 €

Laillinen kaikille iästä riippumatta

Ehdottomasti myydyin mallimme nyt myös pienempänä mallina lapsille ja nuorille. Vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama, joka vastaa keskimääräisen työmatkalaisen tarpeita edulliseen hintaan. E-wheels E2S JUNIOR on täydellinen sinulle, joka haluaa luotettavan, kestävän ja edullisen sähköpotkulaudan.

100% laillinen

Ostaessasi voit valita nopeusrajan 15km/h tai 25km/h, joten se on 100% laillinen kaikille iästä riippumatta. Nopeusraja ei vaikuta siihen, kuinka hyvin ja nopeasti pääset sähköpotkulaudalla ylös jyrkkiä rinteita, koska täysi teho tulee moottorista niin kauan, kunnes nopeusrajoitus iskee vastaan. Isot ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. Suuri akku takaa pitkän kantaman. 

SMART-Accelerator 

E2S kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sähköpotkulaudan poisajon osuessasi siihen. Tästä on hyötyä esimerkiksi seistessä suojatiellä. Siksi se pitää potkaista käyntiin, ja tätä kutsutaan nimellä "non-zero start".

Pohjoismaiden myydyimmät sähköpotkulaudat 

E2S V1:stä voidaan verrata Xiami M365:een, mutta E2S on voimakkaampi ja laillinen. E2- sarja on ylivoimaisesti myydyin tuotevalikoimamme. Useiden vuosien hienosäädöt ja päivitykset ovat johtaneet E2S JUNIOR-, E2S V1- ja E2S V2-sarjoihin.

PRO-sarja ja MAX-sarja kokoelmat on räätälöity nykyaikaiselle työmatkalaiselle. Tämä näkyy kaikissa testeissä, joissa ne toistuvasti suoriutuvat erinomaisesti.

HUOM! Ennen ensimmäistä käyttöä:

Tarkista renkaiden ilmanpaine. Täytä tarvittaessa (suositus 2,8-3,4 bar).

Tee tuotteen turvallisuustarkastus

Suosittelemme kypärän käyttöä

Ilman täyttäminen on helppoa käyttämällä pyöräpumppua tai kompressoria huoltoasemalla. Oikea ilmanpaine antaa hyvän ajomukavuuden, paljon paremman kiihtyvyyden, kiipeilykyvyn ja toimintasäteen. Mikä tärkeintä, se vähentää huomattavasti puhkeamisriskiä! Suositeltu paine: 2,8-3,4 bar. Jos et täytä renkaisiin ilmaa kun saat sen uutena, renkaat todennäköisesti puhkeavat (kuten polkupyörässä).

Kuten kaikki liikennevälineet, myös tämä tuote tarvitsee huoltoa. Tämä edellyttää taittomekanismin ja jarrujen tarkistamista ja mahdollista kiristämistä. Kaikki pultit, mutterit ja ruuvit on tarkistettava ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Moottori ja akku

  • Akku:36V 6,6Ah - 238Wh

FUNCTION/VARIOUS

  • IP taso:Not sertified
5
15 Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Anonym

Jo

Anonym

Jeg tror denne fungerer bra, mange har kjøpt denne

Anonym

Jeg gir den terning Kast 6

Anonym

Jeg har hatt den i 2 måneder funker veldig bra, får den lett opp i 20 km/t. Jeg veier litt over 50 kg og den klarer lett å kjøre over 30 km på en ladning. Jeg vil tro at denne scooteren einer seg så godt for de som veier nærmere 100 kg da vi det nok være lurt å velge en med sterkere motor.

Anonym

Helt konge beste elsparkesykkelen jeg har hatt

Anonym

Hei, jeg har bestilt denne men vet ikke hvirdan den funker enna, tror den fungerer ganske bra fordi venner og klassekamerater har lik, jeg gir den 4 ut av 6 pga utseende og rekkevide

Anonym

Jeg har hatt denne i over en måned og den funker veldig bra for prisen.

Anonym

Eg likar den eg brukar den kvar dag!

Anonym

Text

Anonym

den e som lyne

Anonym

Likeer denne, bra pris og bra sykkel

Anonym

Trekker bra i bakker, mye for pengene anbefales!

Anonym

Anonym

knnjhcfcyyl

Anonym

Jeg synes denne elektriske sykkelen eie